Biblioteks-Norge på tvers og litt til…

Jens-Chr. holder på med bildebase i Mikromarc ute hos en kunde

heter bloggen til Jens-Chr. Strandos hos Bibliotekenes IT-Senter AS. Her skriver han om sine kundebesøk, reiseplaner osv.

Jens-Chr. begynte med denne bloggen i fjor (2009) og det har vært et eksperiment for å se hvordan dette ville slå an. Det viser seg at det er mange som følger med og han får stadig telefoner og epost fra kunder som vil ha besøk når de leser reiseplanene i bloggen.

I løpet av et år blir det mange kundebsøk / kurs og han prøver alltid å legge ut litt bilder og stoff fra de stedene han er. Hvis noen ønsker å bidra med stoff til bloggen er det bare å sende til Jens-Chr. slik at han kan få lagt det ut. Arrangement som går av stabelen rundt i bibliotekene ville det vært ok å få opplysninger om.

For de som ønsker å bare se bilder av bibliotek så kan man følge denne lenken til Jens-Chr. sin bildebase. Dette er en side han holder på å oppdatere for å samle alle bilder han tar av norske bibliotek. De er gruppert fylkesvis. Her er det masse som mangler enda, men jobben med å flytte bildene hit er i gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..