Arkiv: Brukermøte for 2010

olavsgaard-hotellArkiverer siden om Brukermøte for 2010 som ett blogg-innlegg; siden informasjonen skal oppdateres med reklame for Brukermøte 2011…  🙂

Bibliotekenes IT-senter AS og Styret i brukergruppen inviterer til det 7. brukermøte for Mikromarc folkebibliotek

23 – 24. september 2010 på konferansehotellet Quality Hotel Olavsgaard, Skedsmo.

Det landlige kurs- og konferansehotellet ligger midt mellom Oslo (15 km) og Oslo Lufthavn Gardermoen (25 km) med gode transport-muligheter. Faglig påfyll og sosialt samvær med 100 kollegaer: Dette er den viktigste konferansen du deltar på i 2010…

Påmelding: Bindende påmelding innen fredag 13. august 2010. Påmeldingsskjema. Program (PDF). Kortinfo om programpostene (PDF). Invitasjon (PDF). Pris: 2.895 kr. pr. person.

Utdrag fra invitasjonen: I år har vi masse spennende å tilby. Programmet er selvfølgelig fullt av Mikromarc-godbiter. I tillegg har vi med oss Aslak Sira Myhre fra Litteraturhuset, Roar Storleer fra NTNU og Eirik Solheim fra NRK Beta + mange flere spennende personer som skal fortelle oss om ting de brenner for. Vi har også jobbet hardt med å kunne tilby deg varierte og spennende utstillere.

Styret har hatt fokus på at vi er i en overgangsfase og har arbeidet for å sette sammen et program som vil gi utbytte for deg enten du har Mikromarc 2 eller Mikromarc 3.

Vi ønsker også å invitere deg til å være med på en liten konkurranse og et spennende rebusløp. Den sosiale delen av brukermøtet er viktig. I hyggelige, landlige omgivelser på Olavsgaard har du muligheter til å styrke ditt faglige nettverk. Kommer du allerede onsdag kveld inviterer vi til en filmfremvisning av «The Librarian» kl. 20.30 i Auditoriet (les mer i kortinfoen som medfølger).

Kostnadene ved å delta på brukermøtet er som følger:
Dagpakke (dekker begge dager) kr. 1.575 inkluderer all bespisning på dagtid. Middag på torsdag koster kr. 425, og overnatting mellom torsdag og fredag koster kr. 895. Totalt koster hele brukermøtet (dagpakke, middag og overnatting) kr. 2.895.

Kontakt Mona Hedén på telefon 22 08 98 44 eller e-post mh@bibits.no eller styreleder Marianne Selvik på e-post folkestyret@brukergruppe.bibits.no ved spørsmål.

Vi gleder oss til å se deg på brukermøtet på Quality Hotel Olavsgaard i september! Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..