Evaluering av brukermøtet 2010

43 av de 73 deltagerne på brukermøtet på Olavsgaard svarte på evalueringsskjemaet. Det er 64%. Tusen takk til dere alle sammen! 🙂 Det er tilbakemeldingene som gjør at vi blir enda flinkere til å arrangere nyttige brukermøter i fremtiden.

Det viktigste: Alle anbefaler andre å delta på fremtidige brukermøter… Generalt får vi 5 av 6 på terningen. Mange nevner at det er ett tett program med få pauser. Vi skal gjøre noe med pausene, men det blir nok hektisk i fremtiden også! 🙂

Undersøkelsen var anonym, så hvem som har skrevet dette under vites ikke; men vi håper vedkommende synes det er OK at vi siterer:

Dere kunne kanskje vurdert å dele ut sovemedisin når vi går og legger oss! Da jeg gikk til sengs på torsdagsnatta, var jeg så opppilt og inspirert etter en hel dag med mange flotte inntrykk at jeg omtrent ikke hadde blund på øya. De få halvtimene jeg sov var sterkt preget av drømmer med klar sammenheng til brukermøtet =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..