Kandidat: Anita Kvamme, Odda bibliotek

f. 20.6.1963 bor i Tyssedal.

Har jobbet i Odda bibliotek siden 2005, og er nå ansvarlig for voksenavdelingen og Mikromarc / data-ansvarlig. Tidligere jobber inkluderer fagbibliotek, skolebibliotek, bokbuss, Norlis bibliotektjeneste og ulike folkebibliotek (bl.a. Bø i Vesterålen, Asker og Deichman). I mange av disse stillingene jobbet jeg med Mikromarc og har brukt systemet helt fra de tidligste versjonene.

Odda kommune har knapt 7000 innbyggere, vi har hovedbibliotek i sentrum og filial i Røldal. I alt er vi seks ansatte fordelt på 4,5 stilling. Mikromarc brukes i felleskap av folkebiblioteket, fem skolebibliotek samt Norsk vasskraft- og industristadmuseums bibliotek. Vi bruker Mikromarc 2, men vi håper på overgang til Mikromarc 3 i løpet av høsten/vinteren.

Biblioteket har (nesten ferdig) nyoppussede lokaler og er godt besøkt. I Odda har bibliotek vært satsningsområde helt siden 50-tallet, noe både tilbud og bruk bærer preg av.

Jeg har lyst å være med i brukerstyret for å kunne representere mellomstore bibliotek og synes det er viktig at styret har medlemmer fra alle deler av landet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..