Kandidat: Torstein Aasbrenn, Alvdal bibliotek

Hei, jeg heter Torstein Aasbrenn, er 26 år og er født og oppvokst i Aukrustbygda Alvdal. På fritiden går det mye i spilling og pc, men det har blitt vesentlig mindre etter at det kom en liten sønn til verden.

Etter utdanningen jobbet jeg 1,5 år på Kongsvinger bibliotek, og var med å flytte inn i nye lokaler der. Kjempegøy! Så ble det utlyst biblioteksjefstilling i Alvdal, og her er jeg nå. Alvdal er en liten kommune med ca. 2400 innbyggere, mest kjent for Kjell Aukrust, som også har en fremtredende plass i biblioteket. Skulle jeg bli valgt inn, kan vi nok trygt si at jeg representerer de små bibliotekene.

Jeg har bare hørt positive ting om styret, man lærer mye og får være med, blir spurt og blir hørt. Det var avgjørende for å takke ja til å være kandidat. Det hjalp også å vite at man ikke måtte være noen Mikromarcgud, for det er jeg overhodet ikke, er nok heller under gjennomsnittet når det gjelder bruk og innstillinger osv. Jeg kan det man rekker å lære seg innimellom slagene.

Jeg er opptatt av at ting fungerer, god brukervennlighet, og gjerne hurtigtaster. Men det jeg er aller mest opptatt av, er at det fungerer overfor låner. Låner skal slippe å vente fordi vi må lete etter funksjoner, eller at systemet går tregt. Det blir også spennende å høre hva andre legger vekt på og hvordan Mikromarc brukes av andre. På Kongsvinger har de Bibliofil, slik at jeg har også litt erfaring med det systemet, selv om mye av det nå er gått i glemmeboken. Som en bonus håper jeg at noe av det jeg lærer vil komme Alvdal bibliotek og lånerne til gode.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..