Brød og sirkus

Underholdning må man ha! Til aperitiffen kom en overraskelse; nemlig Gunnar Staalesen, som holdt ett meget bra bra kåseri på en halv time. Han fortalte engasjerende og morsomt om litteratur, Bergens historie, branner, Veum og om bergensere generelt. En stor og velfortjent applaus fikk han.

Etter middagen ble torsdagskvelden avrundet med over 100 deltakere i rebusløp. De ble delt i grupper og måtte samarbeide om å få flest poeng i grener som Mikado, Kims lek, terningkast, dartspill, minigolf etc. Det viste seg raskt hvem som hadde konkurranseinstinktet i orden! 🙂

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..