Dialogmøter: Utvikling av Mikromarc 3

Marianne Selvik (FolkeStyret) har full kontroll på dialogmøtet for Tidsskrift

Dialogmøter har nå blitt en del av det faste programmet. Disse møtene er deltakernes mulighet til å gi direkte innspill til Styrene og Bibits slik at Mikromarc 3 blir utviklet i den riktige retningen. Vi hadde «håndplukket» mange av deltagerne på forhånd; her gjelder det å yte, ikke å nyte. Nyte gjør man når MM3 kommer til oss i enda bedre versjoner.

Det første dialogmøtet gikk på «Nye medier, nye behov» – hvor og hvordan skal Mikromarc integreres med nye digitale medier og digitale møteplasser? Det var ett «gule lapper» dialogmøte. Vær trygg: Alle innspillene vil bli notert og tatt med videre i prosessen hos både Styrene og Bibits.

Det andre dialogmøtet gikk på utviklingen av egen Tidsskriftsmodul. Den skal utvikles mye det neste halvåret og akkurat nå var det viktig for Bibits å få tilbakmeldinger på hva det er brukerne trenger.

Det tredje og siste dialogmøtet var ‘Mikromarc for Ledere‘. Her ble fjorårets dialogmøte på folkebrukermøte om statistikk- og rapportgenerator fulgt opp. Også debatt om andre muligheter for å bruke Mikromarc som et verktøy for ledelse. Neste år vil denne programposten antagelig hete ‘Bibliotek for Ledere’.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..