Fokus: Utstillinger

Vi prøver alltid å sette et eget fokus på våre utstillere. De er med på å gjøre brukermøtete til ene enda bedre opplevelse for alle deltagerne. Med tanke på at de fleste firmaene er basert i Oslo, var det bra med 11 utstillere i Bergen. Vi håper på enda flere i 2012.

Som vanlig fikk utstillerne presentere seg kort under åpningen, ha reklame i deltakermappene, og det var egne tidsbolker i programmet for å besøke utstillingene. Flere av utstillerne hadde egne korte presentasjoner på de ulike foredragsrommene. DeltagerQuizen var lagt opp slik at man måtte oppsøke utstillerne for å svar på spørsmålene.

Vi var ikke flinke nok til å slippe ut deltagerne fra sesjonene til fastsatt tid. Vi lover at det skal bedre seg til neste år; kjære utstillere! 🙂

 

Våre utstillere: bibclickBibliotekarforbundet  –  Biblioteksentralen  – BS Eurobib  –  Fagforbundet  –  LM Informasjonstjenester  –  Nasjonalbiblioteket  –  NBF Tidsskriftformidlingen  –  Retriever A-Tekst  – SWETS  –  Wolters Kluver Health (Ovid)

Noen bilder fra utstillingsområdet:

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..