Pauser? Hvem trenger vel pauser? :-)

Først så vil vi takke alle som har svart på evalueringsskjemaet etter brukermøtet i Bergen. Det er slik vi kan føre videre de gode sakene vi gjør, og forbedre det vi har gjort for dårlig!

  • Generelt mange positive tilbakemeldinger. Alle vil ha felles folke-/fagbrukermøter. Alle vil anbefale andre å delta neste år.
  • Dere er fornøyde med fordelingen mellom Mikromarc-stoff og andre bibliotekfaglige saker. Det settes stor pris på både eksterne forelesere og den sosiale biten.
  • Men mange av pausene ble spist opp. Uheldig for både deltakere og utstillere. Vi skal være mye flinkere neste år på å overholde pausene!
  • Deltakerne må velge mellom parallelle poster – og mange føler at de går glipp av noe. Vi skal se på muligheten for å kjøre enkelte sesjoner flere ganger. Men en ting er sikkert: Det er hektisk på være brukermøter og det vil det bli i fremtiden også…
  • Dette var det første felles brukermøtet for fagbibliotek og folkebibliotek. Det var en stor overvekt av deltakere fra folkebibliotekene. Det førte til at noen fagbibliotekarer følte de ble for mye folkebibliotek-relatert. Dette skal vi selvfølgelig sørge for å forbedre neste år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..