Samarbeid x 3

Fagstyret og Folkestyret tror de er blitt kongelige og øver seg på «balkonghilsen»

Vi har lenge sett fordelene ved at de tre styrene for brukergruppene i Mikromarc blir mer samkjørte. Fag- og folkebibliotekstyrene tok konsekvensen av det i fjor da vi hadde felles styremøter og arrangerte felles brukermøte.

I år har Fag- Folke- og Skolestyret også jobbet sammen i utviklingsrettet arbeid, med innkjøp, med web og med tidsskrift. Vi ser at dette er en rasjonell og effektiv måte å jobbe på, særlig hvis våre innspill kan komme inn på de rette stedene i utviklingsprosessen.

Hvis de tre styrene alltid har felles styremøter vil vi også kunne være mer samkjørte på hva vi ønsker prioritert i utviklingsarbeidet. Våre uttalelser blir klarere og får større vekt hvis vi står samlet. På den måten kan vi styre utviklingen av MM3 i riktig retning. Derfor blir det felles styremøter fra høsten 2012.

Vi skal ikke legge skjul på at vi også sterkt vurderer ett felles brukermøte i 2013 for alle bibliotek som benytter Mikromarc. Med over 300 deltagere fra fag-, folke- og skolebibliotek vil vi bli Norges nest største bibliotekkonferanse. Vi kan trekke til oss de beste foredragsholdere og få til en arena for skikkelig utveksling av informasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..