Bibits satser på CS Library og Finland

Sakset fra nettstedet til Bibits:

Bibliotekenes IT-Senter AS kjøper halvparten av Open Library Solutions AB. Open Library Solutions AB (OLS AB) utvikler produktene CS Library, Open Library Access og Audio Index. CS Library er allerede vel etablert på det svenske och finska markedet, og på full fart inn I Norge . Første norske installasjon vil bli Nordhordlandsbibliotekene, som er planlagt driftsatt til høsten.

«Dette innebærer en markant satsing på CS Library i Norge» sier Kjetil Hillestad, administrerende direktør i Bibliotekenes IT-senter AS. «Samtidig går vi inn i Finland med Mikromarc, og koordinerer våre virksomheter i Sverige. Selv om alle systemene står på egne ben og kan integreres med andre løsninger er det klart at vi styrker våre enkelte produkter ved dette samarbeidet».

Les mer hos Bibliotekenes IT-senter AS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..