Arkiv: Siden om Brukermøtet 2012

Denne siden arkiveres som ett blogg-innlegg; da informasjonen skal erstattes med opplysninger om Brukermøtet i 2013….

Velkommen til felles Mikromarc brukermøte for fag- og folkebibliotek

Styret i brukergruppen for fagbibliotek (Fagstyret) og Styret i brukergruppen for folkebibliotek (Folkestyret), i samarbeid med Bibliotekenes IT-senter AS (Bibits), har gleden av å invitere til brukermøte

18 – 19. oktober 2012 på konferansehotellet Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

Vi satser på å gjenta det svært vellykkede brukermøtet i fjor, som var det første som var felles for både for fag- og folkebibliotekene. Selv om vi jobber i ulike typer bibliotek har vi mye felles og kan få stort utbytte av faglig samvær. Vi gleder oss til å treffe kollegaer fra hele bibliotek-Norge!

I år kan vi tilby det største og mest varierte programmet i brukermøtenes historie. Nytt av året er fire paralleller. Dette for at vi skal få tilbudt dere et omfattende program med mye spennende innhold. Programmet er selvfølgelig fullt av Mikromarc-godbiter og sesjoner med bibliotekrelatert innhold som passer for både fagbibliotekarer og folkebibliotekarer.

I tillegg har vi har med oss kunnskapsrike og inspirerende foredragsholdere fra mange fagfelt, som interiørarkitekt Camilla Larsen, Aftenposten-journalist Per Kristian Bjørkeng, første-amanuensis Tord Høivik, søkespesialist Roar Storleer fra NTNU og det hele avsluttes av forskningsjournalisten Bjørn Vassnes med ett tankevekkende fordrag om sammenhengen mellom vårt demokrati og det trykte ordet.

Fristen for bindende påmelding er mandag 17. september.

Kostnadene ved å delta på brukermøtet er som følger:

Alternativ A: Dagpakke (to dager med seminarer, lunsj og pausebevertning), middag torsdag kveld og overnatting i enkeltrom (torsdag-fredag) kr. 3.190.

Alternativ B: Dagpakke (to dager med seminarer, lunsj og pausebevertning) og middag torsdag kveld kr. 2.240.

Alternativ C: Dagpakke (to dager med seminarer, lunsj og pausebevertning) kr. 1.840.

Her melder du deg på før mandag 17. september: https://web.questback.com/bibits/fagfolke2012/

Fullstendig invitasjon  –  Program  –  Kort informasjon om de ulike programposter og sesjoner

Kontakt Mona Hedén på telefon 22 08 98 44 eller e-post mh@bibits.no, eller styreleder-Fag Vigdis S. Knutsen på fagstyret@brukergruppe.bibits.no eller styreleder-Folke Marianne Selvik på e-post folkestyret@brukergruppe.bibits.no ved spørsmål.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..