Fokus: Utstillere

BS Eurobib

Vi håper at deltagerne setter pris på at vi har med utstillere. Ønsket er at utstillerne skal være med på å gjøre brukermøtet til en enda bedre opplevelse. I år hadde vi 11 utstillere.

Under prologen viste vi reklamefilm (se forrige bloggpost). Vi satser på å gjenta dette neste år; og da kanskje gi de som skal lage filmen en krone eller to, så den blir enda litt bedre. Flere av utstillerne hadde egne korte presentasjoner på de ulike foredragsrommene. Besøket varierte (for å si det mildt….).

Vi legger inn egne tidsbolker i programmet for å besøke utstillingene. Tidligere har vi fått kritikk (både fra utstillere og deltagere) om at vi ikke er flinke nok til å slippe ut deltagerne fra sesjonene til fastsatt tid. Det var mye bedre i år. Men vi vil nå sikket få kjeft for at enkelte deltagere ikke fikk spurt fordragsholderne om alt de ville… 🙂

DeltagerQuizen var lagt opp slik at man måtte oppsøke utstillerne for å svar på spørsmålene. Alle utstillerne hadde levert premier til trekningen på fredag.

Trekningen gikk fort unna, og vi fikk ikke navne på alle som vant; men kan nevne at Anita Sæther (Melhus) vant ett års abonnement på Bibclick og at Wenche Roald Naas (Tjøme) vant weekendovernatting med middag fra hotellet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..