Bilde av styrene 2012 – 2013

styrene2013

Foto: Jens-Christian Strandos

Bakerste rad fra venstre: Marianne Selvik (Ås bibliotek), Rigmor Plikk (Røyken vgs), Nina Ødegaard (Samisk vgs), Berit Hagen Ese (Politidirektoratet). Ytterst fra venstre: David Sæther (Lenvik bibliotek), Hilde Papatzacos (Våland skole), Lone G. Johansen (Malakoff vgs), Vegard K. Petersen (Sarpsborg bibliotek), Even Sinding-Larsen (Forsvaret), Else Ishaug (Norad), Dag Magne Konglevoll (Godlia skole). Nest fremste rad fra venstre: Bente Dammen (Osterøy bibliotek) og Tereza da Silva (Oslo Politidistrikt). Foran: Elin Mariboe Hovde (Modum bibliotek). Ikke til stede: Siv Marit Ersdal (Drammen vgs)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..