Til Lags aat alle kann ingen gjera…

thumbs-up-downVi starter med førte linje fra Ivar Aasens berømte nystev, når vi skal ta for oss deltagernes evaluering av fag/folke brukermøtet i oktober. Men styrene har ikke vært fortvila, det er slettes ikke så galt som tittelen antyder 🙂

59 av deltagerne svarte på evalueringsskjemaet. Noe kritikk får vi, men det var relativt lite. Konstruktive kritikk har styrene tatt til seg og skal forbedre til 2013.

Det kom ett par kommentarer fra deltakere fra fagbiblioteksektoren som synes at konferansen ble for mye rettet mot folkebibliotek og deres saker. Men vi hadde også ett par kommentarer som gikk på det motsatte!

Uansett; vi noterer oss dette og har sterkt fokus på det. Ved neste korsvei blir det enda mer utfordrende; når det blir felles brukermøte for både fag-, folke-, og skolebibliotek. Den utfordringen skal løse!

De aller, aller fleste er meget godt fornøyde med det aller meste.

F.eks. med at vi holdt tidsrammene, ga pauser, organisering og programmet. Olavsgaard får også skryt for møtelokaler, rom og mat. Noe som går igjen er det positive med det sosiale, det uformelle, møtet med kollegaer, med bibits-folk, tips og triks.

Ett ønsker skiller seg ut: Det er mer Mikromarc-stoff. Gjerne over lengre tid og at det går mer i dypden. Det har styrene allerede vedtatt at vi skal satse på 2013. F.eks. Tips&Triks-sesjoner oppdelt i hhv. Nybegynnere og Viderekommende som kommer til å gå kontinuerlig begge dagene. Og å kjøre enkelte Mikromarc-sesjoner flere ganger. overfor. I tillegg at vi går i dypden på enkelte temaer.

Ett  annet ønske er mer aktiv medvirkning fra deltakerne. At de også kan gi tilbake av sine kunnskaper og erfaringer. Vi skal prøve å få dette til på flere områder i 2013.

Vi oppfordrer alle til å komme med kommentarer på innhold og form for neste brukermøte! Legg gjerne igjen kommentar på bloggen eller send til styrene@brukergruppe.bibits.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..