Kandidat til Folkestyret: Mari Louise Mallasvik

Mari Louise MallasvikJeg heter Mari Louise Mallasvik, er 24 år og har vært avdelingsbibliotekar på Time bibliotek siden september 2012. Dette er min første jobb etter studiene mine, men jeg lærer fort og tilpasset meg Mikromarc raskt.

Vi gikk over til Mikromarc 3 i november 2012, og jeg var veldig involvert i denne prosessen. De ga meg ansvaret med å lære med de forskjellige modulene, gå på kurs og senere lære bort til andre. Dette har gjort at jeg er veldig kjent med systemet og ser at det er et behov for videre utvikling. Jeg ser og nødvendigheten av et styre som kan fungere som et talerør for folkebibliotekene.

Jeg ønsker å være dette talerøret, og mener at jeg i folkestyret kan være med på å få fram våre ønsker om utvikling til Mikromarc. Samtidig også sørge for at våre interesser blir ivaretatt i utviklingsprosessen. Jeg gleder meg til å dele mine erfaringer med dere alle og håper på noen gode Mikromarc år!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..