Lang kø i registreringen…

Vi hadde 3 stykker på plass for å sjekke deltakerne innn på konferansen. Selv med det ble det en lang kø om morgenen på torsdag 18. oktober. Med ca. 280 personer (deltakere, Bibits-ansatte, utstillere og foredragsholdere) er det litt av en jobb å holde styr på oss alle sammen! 🙂

Mange kom samtidig om morgenen, og med noen forsinkede fly og matebusser var det fortsatt litt kø når første sesjon begynte kl. 09.00. Vi benyttet registreringsskranken som en informasjonsskranke i pausene under brukermøtet; og det var det behov for. Å rettlede folk til rett sted og svare på praktiske spørsmål må vi gjøre på senere brukermøter også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..