Reklamefilm utstillerne 2013

Vi håper at deltagerne setter pris på at vi har med utstillere. Ønsket er at utstillerne skal være med på å gjøre brukermøtet til en enda bedre opplevelse. I år hadde vi 13 utstillere. Flere av utstillerne hadde egne korte presentasjoner på de ulike foredragsrommene. Vi legger inn egne tidsbolker i programmet for å besøke utstillingene. DeltagerQuizen var lagt opp slik at man måtte oppsøke utstillerne for å svar på spørsmålene.

De som har laget filmen er elever i 3. klasse medier og komunikasjon ved Røyken videregående skole: Nicolas Joakim Blackburn, Helle Formo Hartz, Mette Mehlum, Oscar Huke Olsvik, Vivi Torø, Peter Wallumrød

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..