Styrets makt – systemets prakt

Hæ? Hva er det? Jo, det er «indrefileten» på brukermøtet. Her forteller brukerstyrene hva som har foregått det siste året og hvorfor. Hvilke innspill vi har hatt på utviklingen av Mikromarc og nyheter presenteres. Ellen Sofie hadde full kontroll på Mikromarc på storskjermen, mens de tre styrelederne Even, Marianne og Rigmor hadde det skøy med rollespill på scenen.

Even spilte forsker/student som skulle koble referanser funnet i Mikromarc til Endnote, Rigmor og Marianne var dustete skoleelever som fikk oppleve funksjonen «kontrollert lærebokinnlevering«, mens Even plystert «Postmann Pat» rent da han leverte depot-bøker (egen Depot-modul). Det ble vist nyheter innen Tidsskrift, på websøk, lenke til e-boka på bokhylla.no, BS WebLån og den nye mobil-appen.

Kjetil Hillestad skulle være trollmann (se hatten!) og vise en fullt fungerende Mikromarc 3-klient på en Ipad. Men internettet / koblingen til storskjerm sviktet selvfølgelig. Hvis du finstuderer ett av bildene kan du likevel se dette i praksis. Med noe som heter «Remote Desktop Connection» skal man kunne få MM3-klienten på alle typer nettbrett; også Android og Windows. Har du ett trådløst nettverk i biblioteket og kobler til en scanner på nettbrettet skal du kunne bevege deg fritt i biblioteket og søke opp og låne ut og inn.

Det ble også vist frem ett prosjekt med arbeidsnavnet «Biblioteket XL». Det er ett samarbeidsprosjekt mellom alle avdelingene innen «bibliotekenes Hus» (Biblioteksentralen, BS Eurobib og Bibliotekenes IT-senter). Dette som resultat av krav og ønsker om lengre åpningstider og samtidig mindre ressurser til bibliotekene.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..