Mikromarc brukerstyre 2013-2014

brukerstyre2014

Bakerste rad fra venstre: Magnhild Johansen (Bodin VGS), Siv Marit Ersdal (Drammen VGS), Vegard Krog Petersen (Sarpsborg ibliotek). Rad 2: Else Ishaug (NORAD), Marianne Selvik (Ås bibliotek), Anders Johansson (Högskolan i Skövde). Rad 3: Rigmor Plikk (Røyken VGS), Mari Louise Mallasvik (Time bibliotek), Even Sinding-Larsen (Forsvaret). Rad 4: Berit Hagen Ese (Politidirektoratet), Jan Johannesson (Borås Stadsbibliotek), David Sæther (Lenvik bibliotek). Foran: Hilde Papatzacos (Våland skole), Elin Marieboe Hovde (Modum bibliotek), Dag Magne Konglevoll (Godlia skole). Ikke tilstede: Lone Gregersen Johansen (Malakoff skole) og Tereza da Silva (Oslo Politidistrikt). Foto: Jens-Christian Strandos

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..