Ikke gå glipp av dette når du er i Göteborg!

Du skal selvfølgelig på «Tr*ffpunkt Mikromarc» i Göteborg torsdag 13. og fredag 14. november 2014…. Og så vil du gjerne være litt turist før eller etter møtet. 🙂

goteborg-liseberg-julAkkurat i det «Tr*ffpunkt Mikromarc» er ferdig, åpner fornøyelsesparken Liseberg sine porter for JUL PÅ LISEBERG – «med traditionell marknad, dignande julbord, isbana och klingande julmusik är nöjesparken en garanterad stämningshöjare. Lägg sedan till att närmare fem miljoner ljus pryder parken. Det är svårt att inte ryckas med av den magiska känslan.».

goteborg2Hvis du vil ha en mer faglig vinkling; kan ett besøk på den nye barneavdelingen i Göteborgs Stadsbibliotek anbefales. « I det nya Stadsbiblioteket Göteborg är barn- och ungdomsavdelningarna dubbelt så stora. Här finns också nya scener för arrangemang, många fler läsplatser och 3000 nybyggda kvadratmeter att läsa, lyssna, prata och mötas på

 Alt om Göteborg:goteborg1

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..