Alle veier fører til… Göteborg!

travelNoen reisemåter fra Gardermoen/Oslo S. til Göteborg.

Bil: Oslo S – Göteborg. 29 mil; tar 3 timer å kjøre. Fra Gardermoen om Oslo S. er 34 mil og 3 timer og 35 minuters reisetid.

Tog: NSB har tre daglige avganger Oslo-Göteborg med reisetid på nærmere 4 timer. Avganger hhv. kl. 07.02, 13.02, 18.02 og ankomst kl. 10.40, 16.50, 22.00. Prisen i dag er 533,- kr. en vei. Alternativ med diverse minipriser (hvis tidlig ute) til 299/499,- kr.

Buss: Swebuss/ Gøteborgsekspressen har flere daglige avganger fra Galleriet Oslo S. Priser fra 200-260 kr. og reisetiden er 3 og en halv time. Nettbuss Express/Bus4You går også fra Gardermoen /via Oslo S) går flere ganger om dagen; f.eks. kl. 16.50 og er fremme 20.20; priser mellom 150 og 250 kr. en vei.

Ferge/Tog: Ett alternativ kan være Color Lines ferge Sandefjord-Strömstad. Deretter tog fra Strömstad til Göteborg (Bohusbanen).

Fly: Landvetter flyplass ligger 25 kilometer øst for byen. Flybuss inn til byen tar rundt 20 minutter. Flytid mellom Gardermoen og Göteborg er på ca. 55 minutter. Dessverre har de færreste flyselskaper direrekte ruter; de fleste går om Stockholm.

Avganger, reiseruter, tider og priser endres ofte. Sjekk nettsidene til Norwegian, SAS og Widerøe. Widerøe har direkte flygninger!

NB: En liten disclaimer: Vi kan ikke ta ansvaret for at disse priser og avganger vil stemme med virkeligheten i november…. De er sjekket opp og er det som gjelder akkurat nå (15. september 2014). Du har selv et personlig ansvar for å ordne deg transport til og fra Göteborg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..