Kandidat: Helene B. Stubberud

Helene B. StuberudHelene er kandidat til det nye «Mikromarc Brukerstyre – vervet som 1. vara fra folkebibliotekene. Eller super-reserven som vi kaller det! 🙂

«Jeg heter Helene Birgitte Stubberud. Jeg er 52 år gammel og har jobbet som bibliotekar siden 1988. Nå jobber jeg som barne- og ungdomsbibliotekar på Frogn bibliotek, og har gjort det siden 2007.

Mikromarc har jeg vært bruker av siden 1997, på tre forskjellige arbeidsplasser. Som bruker og etter egne og kollegaers erfaringer, har jeg fått stadig mer lyst og behov for å forstå systemet bedre. Jeg tror det kan være behov for forbedringer på enkelte områder, også bibliotekverden er i endring.

Jeg ble glad for å bli spurt om jeg ville stille på valg som vara i brukerstyret for Mikromarc fordi jeg godt kunne tenkte meg å bli bedre kjent med biblioteksystemet vårt og å få mulighet til å være med på og påvirke utviklingen av Mikromarc. Jeg gleder meg til å samarbeide med både brukerstyret og de andre brukerne av Mikromarc.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..