ARKIV: Tr*ffpunkt Mikromarc 2014

Siden om Tr*ffpunkt Mikromarc 2014 arkiveres som en artikkel; da ny informasjon om arrangementet i 2015 skal inn på den siden! 🙂

 

Treffpunkt_mikromarcVelkommen til Tr*ffpunkt Mikromarc! i Göteborg 13. – 14. november 2014

I år skifter brukermøtet navn. Navneskiftet er naturlig fordi Brukerstyrene for fag-, folke- og skolebibliotek i Norge og Sverige for første gang inviterer til felles Tr*ffpunkt Mikromarc i Göteborg torsdag 13. og fredag 14. november 2014. Her får du oversikt over Mikromarc 3 både i bredden og dybden.

Invitasjon (på norsk) Invitasjon (på svensk) Program

Lenke til påmelding/anmälan:
https://response.questback.com/bibits/mikromarc2014/

post1Vi treffes på det særpregede Clarion Hotel Post, et kulturhistorisk bygg med mange spennende detaljer. Det ligger tre minutters gange fra jernbanestasjonen, midt i Göteborg sentrum.

I tillegg til fyldig Mikromarc-stoff er programmet spekket med spennende sesjoner om bibliotek & sosiale medier, e-bøker (med fokus på formidling, etikk og juss), hemmeligheten bak gode og selgende bokomslag, Bibliotek PLUSS, CS Library, Open Access, lettlestbøker og lesestimulering for barn, om konsortieavtaler og om forskningsformidling.

Uansett om vi jobber i fag,- folke- eller skolebibliotek er en stor del av jobben vår å formidle. Vi formidler fag- og skjønnlitteratur for brukerne våre, virksomhetens resultater til våre overordnede og idéer til forbedringer til våre kolleger og samarbeidspartnere. Ulf Ärnstrøm vil både ha workshop i fortellerkunst og som avslutningsforedrag gi oss svar på hva
som er Mer än sanning.

Den alltid like populære «Mikromarc Tips & Triks» vil bli kjørt tre ganger. For de med mer videregående ønsker blir det tre «Mikromarc Avansert» – deltakerstyrte sesjoner. Vi har også fokus på gjennomgang av Eksemplar-modulen (masseendring av eksemplarer) – et meget nyttig verktøy – kjøres to ganger. Det er også rom for Tilpasning av WebSøk, Tidsskrift, Kartbok for Mikromarc 3 (gjennomgang av «alt») , integrasjon med Endnote, Fellesbaser, og hvordan læremidler håndteres på best mulig måte i Mikromarc 3.

KOSTNADENE VED Å DELTA PÅ KONFERANSEN ER SOM FØLGER:

Alternativ A: Dagpakke (to dager med seminarer, lunsj og pausebevertning), middag torsdag kveld og overnatting i enkeltrom (torsdag-fredag) kr. 3 895,-
Alternativ B: Dagpakke (to dager med seminarer, lunsj og pausebevertning) og middag torsdag kveld kr. 2 495,-
Alternativ C: Dagpakke (to dager med seminarer, lunsj og pausebevertning) kr. 2 095,-

Ønsker du å overnatte natten før (onsdag 12. til torsdag 13. november) blir det kr. 1 350,- i tillegg per person i enkeltrom på konferansehotellet. Opphold og reise til og fra Tr*ffpunkt Mikromarc dekkes av den enkeltes arbeidsgiver.

Påmelding: https://response.questback.com/bibits/mikromarc2014/
Fristen for bindende påmelding er fredag 12. september 2014; men jo før jo bedre. Husk at du kan be om tidlig fakturering på påmeldingsskjemaet.

clarion-post-goteborg Kontakt Mona Hedén på telefon +47 22 08 98 44 eller e-post mh@bibits.no eller kontakt Mikromarc Brukerstyre på: norge-sverige@brukergruppe.bibits.no ved spørsmål.

Vi gleder oss til å se deg på Tr*ffpunkt Mikromarc på Clarion Hotel Post Göteborg torsdag 13. og fredag 14.november!

Med hilsen Mikromarc Brukerstyre, Det svenske Produktrådet, Bibliotekenes IT-senter og Bibliotekscentrum.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..