Ny Web i Mikromarc!

smiley-face-thumbs-upKjetil Hillestad (adm. direktør i Bibliotekenes IT-senter) skrev på Mikromarc e-postliste 21. mai 2015:

Vi jobber også med en helt ny, integrert publiseringsløsning i Mikromarc Websøk, nettopp med tanke på bedre formidling. Mer informasjon om dette vil bli gitt på vårt Tr*ffpunkt Mikromarc i Tromsø til høsten. Dette blir en helt integrert standard del av Mikromarc, ikke bare en side som ligger på toppen av et websøk.

Der var katten ute av sekken! 🙂 Mikromarc Brukerstyre har visst dette en stund, men har ikke kunnet gå offentlig ut med det. Vi har over lengre tid prioritert og krevd at Bibits må prioritere en ny nettløsning. Vår jobb nå blir å arbeide tett sammen med leverandøren for å sikre at dette nye verktøyet blir så bra som overhodet mulig.

Denen informasjonen kom som ett resultat av en debatt om Mikromarcs manglende støtte for egen SRU-server til bruk for WebLøft. I den forbindelse er også dette nyttig informasjon:

Vi holder på å finne en løsning på SRU-spørsmålet, vi kommer tilbake med en tidsplan så snart vi vet noe mer enn vi gjør i dag.

Oppdatert med følgende fra Kjetil Hillestad 28. mai 2015:

Vi  har nå prioritert utvikling av SRU for Mikromarc

1 tanke på “Ny Web i Mikromarc!

  1. Tilbaketråkk: Mikromarc åpner opp for WL Katalogsøk! | Webløft

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..