Kandidat: Ann-Christin Karlén Gramming, Advokatfirman Vinge

Karlen_Ann-Christin_webFöreslagen som ny representant i det svenska produktrådet

Jag heter Ann-Christin Karlén Gramming och är bibliotekarie/informationsspecialist på Advokatfirman Vinge (www.vinge.se) i Göteborg. Vinge är en affärsjuridisk advokatfirma med fyra kontor i Sverige samt ett i Bryssel och jag har arbetat här i snart 15 år.

Både fritid och arbete genomsyras av ett stort engagemang för biblioteksfrågor. Sedan 2014 är jag ordförande i Svensk förening för informationsspecialister (www.sfis.nu) som samlar bibliotekarier och informationsspecialister inom exempelvis myndigheter, akademiska bibliotek och privata verksamheter. Som styrelseledamot i International Association of Library Advocacy och som organisatör av Cycling for libraries 2015 (www.cyclingforlibraries.org) har jag även ett stort internationellt engagemang och nätverk inom biblioteksvärlden.

På fritiden (när jag inte är upptagen av biblioteksfrågor) studerar jag juridik, ser på film och umgås med familj och vänner. Resor är ett annat stort intresse och härnäst väntar en tur på Transibiriska järnvägen från Moskva till Beijing i mars.

1 tanke på “Kandidat: Ann-Christin Karlén Gramming, Advokatfirman Vinge

  1. Tilbaketråkk: 2015: Årsmelding og årsmøtereferat | Mikromarc Brukerstyre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..