Kandidat: Trine Strømslid, Målselv bibliotek

TrineStromslidForeslått av valgkomiteen som nytt medlem i Mikromarc Brukerstyre.

Mitt navn er Trine Strømslid, er 40 og har vokst opp i vakre Bardudalen i indre Troms. Jobber nå i den like vakre nabokommunen Målselv, hvor jeg er både på hovedbiblioteket og driver den ene av våre to filialer. Her har jeg jobbet siden jeg ble ferdig utdannet ved universitet i Tromsø for litt over 6 år siden.

På grunn av en litt «skummel» bibliotekar i barndommen så har jeg aldri vært den store brukeren av bibliotek, så planen under studiet var egentlig å få jobb på arkiv eller museum. Men etter første dagen i praksis på Målselv bibliotek så visste jeg at dette var det jeg skulle gjøre resten av livet, og mener selv at jeg har verdens beste arbeidsplass.

Målselv kommune har i underkant av 7000 innb. i tillegg til et stort antall militær. Under hovedbibliotek fanen har vi liggende 2 filialer, foreløpig to skolebibliotek, militæret sitt utlånsdepot og i tillegg så ligger vi i en regional fellesbase. Så det gjelder å holde tunga rett i munnen når man gjør endringer på katalogen, men som Jokke sier: »Alt kan repareres».

Vi er et veldig aktivt bibliotek som tenker «det kan være artig å prøve» om det meste, og siden vi ikke er stor nok til å være delt inn i avdelinger så får jeg prøvd meg alle plasser.

Jeg har jobbet med Mikromarc hele tiden, og har også fungert som superbruker for regionen siden overgangen til mm3 i 2011 så jeg er glad i å sitte og finne ut av ting på mm.
Jeg er opptatt av at mm skal fungere mest mulig knirkefritt for alle brukere, så man skal slippe å bruke mye tid på å gruble. Fellesbaser er naturlig nok også ett av mine store interesse områder i mm.

1 tanke på “Kandidat: Trine Strømslid, Målselv bibliotek

  1. Tilbaketråkk: 2015: Årsmelding og årsmøtereferat | Mikromarc Brukerstyre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..