Programendring! Tr*ffpunkt Mikromarc 2015

reorganisering«Samtidstekster om kulturmøte» utgår. Denne sesjonen krever en god del forberedelse av både arrangør og deltagere. Men det var bare 3 – tre – påmeldte deltagere, dessverre. Derfor har vi valgt å avlyse denne sesjonen.

Erstattes av et åpent foredrag om «Utstillingsteknikk i biblioteket» av Marthe Frette (Bardufoss vgs.). «Komprimert ekstra opplegg»; dvs. at hun skal forelese litt og bruke de utstillingene som er allerede er lagd av forrige gruppe om formiddagen som utgangspunkt for litt praktisk jobbing.

Med tanke på at det er 25 på venteliste til workshopen om «utstillingsteknikk i biblioteket» så håper vi dette kan være en bra tilbud til mange av de som ikke får deltatt på den opprinnelige workshopen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..