Brukerstyrets prioriteringer november 2015

prioriteringerMikromarc 3 er et godt system som på mange områder står til laud. 🙂 Men ikke perfekt. Det er alltid rom for forbedringer. Brukerstyret har i alle år hatt innspill på prioriteringene og vi har hatt gjennomslagskraft. Spesielt på de lange linjene i utviklingen av Mikromarc 3 og f.eks. hvilke moduler som skal utvikles først.

Noen ganger får vi det ikke slik vi ønsker. Det har dessverre vært tilfelle fra høsten 2014. Annus horribilis (som dronning Elisabeth II sa) :-(. Det skyldes at nesten all utviklings-kapasitet var opptatt med krav fra nye kunder (kontraktsforpliktelser), ny fjernlånsprotokoll (NCIP) i Norge og ny «motor» for Tidsskrift.

Men for 2016 har vi bedre håp og tro! PDF’en under har ett utvalg av prioriteringene våre.

Denne publiseringen av våre prioriteringer er et ledd i en klar strategi om å «presse» Bibliotekenes IT-senter til å prioritere dette! Kryss fingrene; noe av dette kommer kanskje til våren, noe til sommeren og noe enda senere…

PDF med prioriteringer fra Mikromarc Brukerstyre nov. 2015

prioriteringer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..