Mikromarc Nyhetsbrev 1/2016

nyhetsbrev1-2016Kom torsdag 14. april 2016.

«Read all about it here!» PDF 🙂

Klipp fra reklamen fra Bibits:

«Les mer om vårt nye, kommende tilskudd til Mikromarc 3 biblioteksystem, det kraftige statistikkverktøyet BIB-Control, som vi har tilpasset sammen med vår samarbeidspartner OCLC (www.oclc.org). Les om andre nyheter i siste versjon av Mikromarc 6.45 og informasjon rundt neste felles brukermøte Tr*effpunkt Mikromarc.

I Mikromarc 3 er det spesielt en større endring vi ønsker å fremheve, og det er omlegging til MS SQL Server. Hvilken betydning dette har for Mikromarc biblioteksystem og deres bibliotek kan du lese mer om i nyhetsbrevet. For mer detaljert informasjon om MS SQL Server, kan følgende lenker ved Microsoft benyttes her og her.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..