Kandidat: Roger Jönsson

foto

Jag är en 35-årig exil-norrlänning som arbetar som bibliotekarie på Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek (www.arbark.se) i Flemingsberg, Huddinge. En av mina huvuduppgifter är att ha det övergripande ansvaret för Mikromarc 3.

Jag har tidigare jobbat på bl.a. folkbibliotek och Stockholms universitetsbiblioteket, så jag har arbetat med flera bibliotekssystem under min karriär, även om Mikromarc är det jag arbetat med längst. Det vore därför oerhört spännande att få chansen att delta i Mikromarcs produktråd och således vara med och bidra till vidareutvecklingen av detta.

Förutom att vara intresserad av biblioteksfrågor i största allmänhet tycker jag om att umgås med vänner, lära känna nya sådana, samt – i likhet med så många andra bibliotekarier – läsa och skriva.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..