ARKIV: Tr*ffpunkt Mikromarc 2016

Siden om Tr*ffpunkt skal oppdateres med informasjon for neste års møte (2017). Derfor en arkiv-post her nå.

qr-lenke-paamelding2016TR*FFPUNKT MIKROMARC STOCKHOLM 3.-4. NOVEMBER 2016

Velkommen til det tredje fellesmøtet for Norge, Sverige og Finland, og for alle typer bibliotek som benytter Mikromarc!

Invitasjon, program og kortinformasjon (PDF) på norsk

Inbjudan och program (PDF) svensk

Lenke til påmelding/anmälan:
https://response.questback.com/bibits/mikromarc2016/

ÅRETS VAKRESTE EVENTYR: TR*FFPUNKT MIKROMARC

BIB-ControlDen nye statistikkmodulen BIB-Control er klar! Den gir oss et fantastisk analyse- og styringsverktøy. Du finner fire sesjoner i programmet – kom og se! Vi har også en egen sesjon om BIB-Control spesielt myntet på ledere.

tidsskriftTidsskriftmodulen ser kanskje ut som den gamle på overflaten, men under panseret er det nå en kraftig motor som gjør oppsett og vedlikehold av utgivelsesplaner til en lek. Enten du er gammel eller ny bruker; kom og se hvordan du kan bruke den.

dialogDialogmøter er viktig. I år vil vi gjerne ha innspill på to områder:

Rettighetsstyring : Alle som har fellesbaser kjenner problemstillingen med at det ikke alltid er lett å tildele rettigheter akkurat slik man ønsker. Hvordan kan dette bli bedre?

Autoritetsregisteret:
Vi har i mange år levd med et ufullstendig autoritetsregister, ryggraden i ethvert biblioteksystem. Kom på dialogmøtet og si din mening om hvordan det burde være!

Mer Mikromarc: Det er to eller tre paralleller med Mikromarc-stoff gjennom hele dagen. Verd å merke seg er at i år blir Tips & triks spesielt rettet mot de ulike bibliotektypene. Studér programmet og finn den som passer for deg!

Til inspirasjon og nytte:
Attraktive bibliotekrom, lesehunder, grå litteratur, bibliotek og fusjoner, og bibliotekarer i sosiale medier er bare noe av det du kan fokusere på i løpet av Tr*ffpunkt. Kanskje ser du noe du kan bruke i din hverdag?

tre-lysTr*ffpunkt har også foredragsholdere som skal hjelpe oss å løfte blikket litt: Catharina Nes, fagdirektør i Datatilsynet i Norge, vil snakke om overvåking og personlig
tilpasset informasjon. Jack Werner, journalist og blogger har fått en pris for å sette fingeren på myteskaping på Internett.

Peter Alsbjer snakker om utviklingen av bibliotekene i et demokratisk perspektiv. Med brukere i tre nasjoner, hva kan da være mer passende enn at Mary Gestrin, kommunikationschef i Nordisk Ministerråd kommer for å snakke om Norden og verden?

solna1Hvor skal vi være?
I år skal vi være i Stockholm – «The Capital of Scandinavia». På Quality Hotel Friends, Solna (7 min. med tog fra sentrum). Torsdag 3. og fredag 4. november 2016

Spennende utstillere vil være på plass begge dagene.

KOSTNADENE VED Å DELTA PÅ KONFERANSEN ER SOM FØLGER:

Alternativ A: Dagpakke (to dager med seminarer, lunsj og pausebevertning), middag torsdag kveld og overnatting i enkeltrom (torsdag-fredag) kr. 4.035 SEK

Alternativ B: Dagpakke (to dager med seminarer, lunsj og pausebevertning) og middag torsdag kveld kr. 2.840 SEK

Alternativ C: Dagpakke (to dager med seminarer, lunsj og pausebevertning) kr. 2.340 SEK

Ønsker du å ankomme Stockholm tidligere så vil du finne et punkt på påmeldingsskjemaet som heter Ekstra overnatting. Her vil du ha muligheten til å krysse av for overnatting onsdag-torsdag kr. 1.195 SEK eller overnatting tirsdag-torsdag kr. 2.390 SEK. Selvfølgelig kan du velge Ønsker ikke ekstra overnatting.
Opphold og reise til og fra Tr*ffpunkt Mikromarc dekkes av den enkeltes arbeidsgiver.

Påmelding: https://response.questback.com/bibits/mikromarc2016/

qr-lenke-paamelding2016Fristen for bindende påmelding er fredag 2.september, men jo før jo bedre. Husk at du i påmeldingsskjemaet kan be om tidlig fakturering.

Ytterligere informasjon om program, priser, påmelding etc. finner du på bloggen til Brukerstyret: https://mikromarc.wordpress.com

Ved spørsmål om konferansen kan du kontakte: Mona Hedén på telefon +47 22 08 98 44 eller på e-post mh@bibits.no.

På konferanseappen mm3.nu vil du, når det nærmer seg, kunne melde deg direkte på workshops og planlegge din deltakelse og finne ytterligere praktisk informasjon.

Twitter/Instagram: #Mikromarc2016

Møt dine nordiske bibliotekkollegaer og bygg sosiale og faglige nettverk!

Vi gleder oss til å se deg på Tr*ffpunkt Mikromarc, Quality Hotel Friends i Solna, Stockholm torsdag 3. og fredag 4. november 2016!

Med hilsen Mikromarc Brukerstyre, Bibliotekenes IT-senter og Bibliotekscentrum

treffpunkt_mikromarc-smal

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..